U kiest ervoor om rolluiken of screens te nemen voor uw woning ter bescherming voor de zon of misschien ook om veiligheidsredenen. Rolluiken dienen namelijk niet alleen om de zon buiten te houden maar hebben tevens een ontmoedigend effect op personen die tegen uw wil uw woning zouden willen betreden. Daarnaast zorgen rolluiken ervoor dat u minder geluid van buiten in uw woning hoort en tevens houden ze de kou/warmte buiten.

HEROAL Rolluiksystemen

De hoogste kwaliteit voor een uniek assortiment van rolluiksystemen Op basis van de technische Know-How en als de uitvinder van schuim gevulde aluminium rolluiken, levert Heroal systemen van de hoogste innovatieve kwaliteit. Om deze kwaliteit te verzekeren voeren de belangrijkste stappen in het productieprocesmet afzonderlijk uit op zelf ontwikkelde productie-installaties. Het succes van Heroal en haar klanten is gebaseerd op de toepassing van systemen die aan de eisen van de nieuwste technologie voldoen wat betreft energie-efficiëntie, beveiliging, geluidsdemping, en design, natuurlijk gecombineerd met een uitstekende service.

Tegenwoordig is Heroal de enige full-service leverancier voor rolluiken, roldeur-, raam-, deur-en gevelsystemen en biedt op deze gebieden een perfect afgestemd systeem. De eigen productie “Made In Germany” wordt mogelijk gemaakt door de decennia van proceskennis, voortdurende productontwikkeling en markt-sturende productinnovatie. Aluminium jaloezieën van het merk Heroal zeer efficiënte energiebespaarders. Zeker in combinatie met geïsoleerde Heroal raamsystemen, kan een energiebesparing tot 44 procent gehaald worden. Ook op het gebied van veiligheidsrolluiken voldoen Heroal rolluiken aan de hoogste eisen. Ze bieden betere bescherming tegen inbraak door hun klasse WK 2/3 volgens de DIN EN 1627 norm.

Heroal Rolluiksystemen met veelzijdige varianten in vorm en kleur, maken het ontwerpers en architecten mogelijk de gewenste combinatie rolluiken / gevelontwerp te realiseren. Premium kwaliteit wordt bereikt door middel van een hoge-kwaliteit 2-laags-dikke laklaag op alle gerolvormde komponenten in combinatie met een uiterst weerbestendige poedercoating op HWR geëxtrudeerde componenten en mix caps.